Sporcenter Hapert, Fysio Totaal Waalwijk en OERFIT bundelen krachten.

Op 27 februari werd de eerste besmetting in Nederland vastgesteld. Hierna zag de wereld er elke dag een beetje anders uit. Op 23 maart hebben de regering en het RIVM de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus opnieuw aangescherpt. Dit betekende dat Sportcenter Hapert, Fysio Totaal Waalwijk en OERFIT de deuren moesten sluiten.

Dit heeft ons aan het denken gezet. Hoe kunnen wij onze ervaring, kennis en expertise inzetten om je te helpen aan je gezondheid te werken tijdens deze lockdown periode? Het was al een echte uitdaging om het lichaam gezond te houden met onze westerse leefstijl. Nu zitten we de hele dag binnen. Bewegen veel te weinig en de verleiding om de hele dag Netflix te kijken en ongezonde dingen te eten is groot.

We hebben de handen ineengeslagen en al onze expertise gebruikt om voor jou een online vitaliteitstraject te maken. Wij willen graag een bijdrage leveren aan je welzijn in deze toch al lastige periode.

Bekijk hier onze video!

Wij willen graag bijdragen aan je welzijn tijdens deze corona crisis!

Onze missie: Wij willen je tips, kennis en workouts geven, zodat je tijdens de lockdown toch aan je gezondheid kunt werken.

De pauzeknop wordt even ingedrukt. De wereld komt tot rust en we krijgen het fantastische geschenk: TIJD

Een periode van aandacht voor de dingen waar het echt om draait in het leven. Meer aandacht voor je gezondheid en het verbinden met de mensen die je liefhebt. Terug naar de basis zonder afleiding en ruis.

De lockdown training bestaat uit 6 pijlers: BEWEGING, ADEMHALING, SLAAP, IMMUUNSYSTEEM, STRESS en VOEDING.

Wij willen je tijdens deze weken inzicht geven in de werkingsmechanismen van je lichaam en het brein zodat jij kan leren en ervaren hoe je op een gezonde manier met je lichaam kunt omgaan. Hierdoor word je veerkrachtiger, zodat je lichamelijke uitdagingen in de toekomst beter kunt opvangen.

Kom direct in contact met ons!

Heb je een vraag ? Vul het formulier hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!